عضو شوید !

آخرین اخبار فروشگاه اینترنتی "ای آز" را از طریق ایمیل دریافت نمائید

اخبار داغ

دسته: آرایشی بهداشتی

شاخص آرگان
آرایشی بهداشتی

روغن آرگان و 7 تأثیر بی‌نظیر آن بر مو 

روغن آرگان به طلای مایع شهرت دارد! این روغن اکسیری است که جادو می‌کند. فواید روغن آرگان بسیار زیاد است و از درمان پوست و مو گرفته تا مشکلات گوارشی و پیشگیری از سرطان را شامل می‌شود. این روغن از میوه درختی به نام آرگان…

شاخص روغن ماکادمیا
آرایشی بهداشتی

روغن ماکادمیا و 100ها فایده آن برای سلامتی 

روغن ماکادمیا روغنی غیر فرار است که از مغزهای آجیل ماکادمیا (Macadamia integrifolia) استخراج می‌شود، روغن ماکادمیا یکی از بهترین انواع روغن های گیاهی است که از آجیل یا میوه ماکادمیا به دست می آید و برای کاهش کلسترول خون بالا، جوان سازی پوست صورت و درمان سریع آفتاب سوختگی مفید می…

شاخص اگزالیک
آرایشی بهداشتی

مروری بر اسید اگزالیک C2H2O4 

اسید اگزالیک، به عنوان اسید اتان دی اوئیک شناخته می‌شود، یک ترکیب آلی طبیعی است. در گیاهان مختلفی مانند اسفناج، ریواس و ترشک یافت می‌شود. با این حال، می‌توان آن را به صورت مصنوعی از طریق فرآیندهای شیمیایی نیز تولید کرد. این ترکیب از کریستال‌های…

شاخص پودر تالک
آرایشی بهداشتی

پودر تالک و 4 خاصیت بارز آن 

پودر تالک یک پودر معدنی نرم، سفید و جاذب است که از کانی تالک تشکیل شده است. تالک اغلب در محصولات آرایشی و بهداشتی، مانند پودر بچه، رژ لب و سایه چشم استفاده می شود. همچنین در برخی از محصولات دارویی و صنعتی استفاده می…

شاخص استئاریک اسید
آرایشی بهداشتی

2 منبع اصلی استئاریک اسید 

استئاریک اسید (stearic-acid) یکی از شایع‌ترین اسیدهای چرب و بسیار ضعیف است که امروزه به عنوان یک چربی کاملا اشباع شده شناخته می‌شود. این ترکیب یک اسید چرب اشباع با 18 اتم کربن است. این ماده جامد سفید یا مومی شکل با بوی ملایم است.اسید…

شاخص تویین80
آرایشی بهداشتی

شناخت کامل تویین 80 

توئین 80 یک سورفکتانت غیر یونی است که به عنوان امولسیفایر و مرطوب کننده در طیف وسیعی از محصولات از جمله مواد غذایی، آرایشی و دارویی استفاده می شود.برای تولید این ماده شیمیایی اتیلن اکسید به سوربیتان که به عنوان یک بستر در این فرآیند می باشد،…

شاخص اسپن80
آرایشی بهداشتی

اسپن 80 و مزیت تولید آن 

اسپن 80 یک سورفکتانت غیر یونی است که اغلب به عنوان امولسیفایر در مواد غذایی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود. این یک ترکیب سنتزی است که کاملاً زیست تخریب پذیر است و به راحتی در محیط زیست تجزیه و آزاد می شود. از نظر…

سیلیکاژل شاخص
آرایشی بهداشتی

آشنایی با سیلیکاژل و 3 رنگ مختلف آن 

سیلیکاژل یک ترکیب غیر آلی است که از دی اکسید سیلیسیم (SiO2) ساخته شده است. این ماده به صورت دانه های ریز و شفاف یا بی رنگ وجود دارد. سیلیکاژل یک ماده متخلخل است که دارای مساحت سطحی زیادی است. این ویژگی باعث می شود…