عضو شوید !

آخرین اخبار فروشگاه اینترنتی "ای آز" را از طریق ایمیل دریافت نمائید

اخبار داغ

بزرگ

آرایشی بهداشتی

روغن آرگان و 7 تأثیر بی‌نظیر آن بر مو 

شاخص آرگان

روغن آرگان به طلای مایع شهرت دارد! این روغن اکسیری است که جادو می‌کند. فواید روغن آرگان بسیار زیاد است و از درمان پوست و مو گرفته تا مشکلات گوارشی و پیشگیری از سرطان را شامل می‌شود. این روغن از میوه درختی به نام آرگان…

بیشتر بخوانید
آرایشی بهداشتی

روغن ماکادمیا و 100ها فایده آن برای سلامتی 

شاخص روغن ماکادمیا

روغن ماکادمیا روغنی غیر فرار است که از مغزهای آجیل ماکادمیا (Macadamia integrifolia) استخراج می‌شود، روغن ماکادمیا یکی از بهترین انواع روغن های گیاهی است که از آجیل یا میوه ماکادمیا به دست می آید و برای کاهش کلسترول خون بالا، جوان سازی پوست صورت و درمان سریع آفتاب سوختگی مفید می…

بیشتر بخوانید
مواد شیمیایی

پتاسیم پرسولفات و 6 نام رایج آن 

شاخص پتاسیم پرسولفات

پتاسیم پرسولفات با فرمول شیمیایی K2S2O8 ترکیبی معدنی است. این ماده با نام دیگر آن یعنی پراکسی دی سولفات پتاسیم یا KPS نیز شناخته می‎شود. ازآنجایی‌که خاصیت اکسیداسیون این ترکیب بسیار قوی است معمولاً به ‎عنوان عامل سفیدکننده و اکسیدکننده به کار می‎رود. همچنین جهت…

بیشتر بخوانید
مواد شیمیایی

آمونیوم استات و 4 مزیت بی نظیرش 

شاخص آمونیوم استات

آمونیوم استات یک ترکیب شیمیایی با فرمول CH3COONH4 است. این ماده یک جامد بلوری سفید رنگ است که بوی بسیار کمی دارد که در استون، آمونیاک ، آب و الکل مایع حل می‌شود. این ترکیب نمکی است که خواص شیمیایی جالب و متفاوتی دارد و…

بیشتر بخوانید
آرایشی بهداشتی

مروری بر اسید اگزالیک C2H2O4 

شاخص اگزالیک

اسید اگزالیک، به عنوان اسید اتان دی اوئیک شناخته می‌شود، یک ترکیب آلی طبیعی است. در گیاهان مختلفی مانند اسفناج، ریواس و ترشک یافت می‌شود. با این حال، می‌توان آن را به صورت مصنوعی از طریق فرآیندهای شیمیایی نیز تولید کرد. این ترکیب از کریستال‌های…

بیشتر بخوانید
مواد شیمیایی

همه چیز درباره‌ی فرمالین 37% 

شاخص فرمالین

فرمالین 37% محلولی از فرمالدئید در آب است که 37 درصد آن از فرمالدئید تشکیل شده است. این یک مایع بی رنگ با بوی تند است.فرمالدئید، جزء اصلی آن، یک ترکیب آلی طبیعی است که از کربن، هیدروژن و اکسیژن شکل گرفته است. این ترکیب…

بیشتر بخوانید
آرایشی بهداشتی

پودر تالک و 4 خاصیت بارز آن 

شاخص پودر تالک

پودر تالک یک پودر معدنی نرم، سفید و جاذب است که از کانی تالک تشکیل شده است. تالک اغلب در محصولات آرایشی و بهداشتی، مانند پودر بچه، رژ لب و سایه چشم استفاده می شود. همچنین در برخی از محصولات دارویی و صنعتی استفاده می…

بیشتر بخوانید
آرایشی بهداشتی

2 منبع اصلی استئاریک اسید 

شاخص استئاریک اسید

استئاریک اسید (stearic-acid) یکی از شایع‌ترین اسیدهای چرب و بسیار ضعیف است که امروزه به عنوان یک چربی کاملا اشباع شده شناخته می‌شود. این ترکیب یک اسید چرب اشباع با 18 اتم کربن است. این ماده جامد سفید یا مومی شکل با بوی ملایم است.اسید…

بیشتر بخوانید