سیستم تقطیر شیشه ای برای عرق گیری از گیاهان دارویی
سیستم تقطیر شیشه ای یکی از ارزانترین روش برای بدست آوردن عرقیات گیاهی است. عرقیات گیاهی، محصولات آبی حاصل از تقطیر با آب هستند. آنها سوسپانسیون های کلوئیدی اسانس ها و همچنین اجزای محلول در آب هستند که از طریق تقطیر با بخار آب یا…
شی باتر و خواص ویژه آن برای پوست
شی باتر چربی استخراج شده از دانه های درخت شی است که در حالت خام عاجی رنگ هستند و با استفاده از ریشه بوروتوو یا روغن نخل به رنگ زرد تبدیل می شود. با توجه به خواص ویژه ای که دارد در تهیه و تولید…
آزمایش نیکل در شهاب سنگ و خاک
آزمایش نیکل با دی متیل گلی اکسیم یکی از رایجترین روش های شناسایی شهابسنگ ها می باشد. شهاب سنگ ها منبع دائمی شگفتی بیشتر مردم هستند. آنها در مدت کوتاهی از وجود خود در آسمان چشمک می زنند و گاهی به سطح زمین نفوذ می…
اندازه گیری مس به روش یدومتری
آزمایش یدومتری مس بر اساس اکسیداسیون یدیدها به ید توسط یونهای مس (II) است که منجر به احیا یا همان کاهش مس می شود. مقایسه پتانسیل استاندارد برای هر دو نیمه واکنش ( Cu2+/Cu+ E0=0.17 V و I2/I–E0=0.54 V) نشان می دهد که این ید…
آزمایش تیتراسیون اسید و باز به روش pH متری
در تیتراسیون اسید و باز، اطلاعات مهمی که باید به دست آید، نقطه هم ارزی است. اگر تعداد معینی مول اسید در ارلن تیتراسیون وجود داشته باشد، نقطه هم ارزی زمانی حاصل می شود که همان تعداد مول باز از بورت اضافه شود. سپس مولاریته…
پروپانوئیک اسید چیست و چه کاربردی دارد؟
پروپیونیک اسید (پروپانوئیک اسید) یک کربوکسیلیک اسید طبیعی و کوتاه زنجیر است که از دو ماده اتان و کربن مشتق شده است. این ماده اسید مزدوج پروپیونات بوده و در واقع اسید چربی است که به عنوان داروی ضد قارج بسیار کاربرد دارد. اولین بار…
بوتیل استات چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
بوتیل استات (butyl acetate) یک ترکیب شیمیایی و ارگانیک است که به صورت طبیعی در بسیاری از میوه ها یافت می شود و همراه با سایر مواد شیمیایی، طعم و عطر خاصی را ایجاد می کند. از جمله آن می توان به بوی شیرین موز…
آشنایی با 4 نوع بورسیه پست دکتری
حتی اگر پروژه فوق دکتری شما از قبل بودجه داشته باشد، تأمین بودجه شخصی شما یک گام کلیدی در پیشرفت تحصیلی شما است. به عنوان یک فوق دکترا، شما در حال آموزش برای تبدیل شدن به یک محقق مستقل هستید. یکی از راه های اصلی…
روش های تجویز دارو به موش آزمایشگاهی
در مطالعات دارویی و پزشکی، تجویز دارو به موش آزمایشگاهی به دو دسته کلی خوراکی و یا غیر خوراکی تقسیم می شود. الف. مسیر خوراکی تجویز دارو به موش آزمایشگاهی به چند طریق می توان موش آزمایشگاهی را وادار به خوردن دارو یا فرآورده مورد…
در ارتباط باشید