6.5 امتیاز
نکات مثبت
- رنگ
- قیمت
- قابلیت اطمینان
- راحتی
نکات منفی
- راحتی
- فقط چپ دست
- پشتیبان فقط از اپل
- حافظه کم
نتیجه نهایی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
استخراج طلا از ضایعات الکترونیکی
از سی پی یو و بردهای کامپیوتری ،آی سیها خازنها و تراشه های سیم کارت موبایل طلا استخراج میکنند. سی پی یوهای اینتل نسل قدیم دارای بیشترین مقدار طلا هستند. دو روش اصلی برای بازیافت طلا از این قطعات وجود دارد :در این روش تمام وسایل را با درجه حرارت بالا میسوزانند. چون نقطه ذوب طلا بالاست این فلز آخرین چیزی است که ذوب میشود. نود درصد وسایل میسوزند اما طلا باقی میماند.
روش دوم هم با استفاده از مواد شیمیایی برای جدا کردن طلا و نقره از این قطعات است. برای جدا کردن طلا میتوان از اسید کلریدریک و نیتریک استفاده کرد. مرحله دوم در واقع زیر مجموعه روش اول و تیزاب کاری طلاست و بعد از روش دوم اجرا میشود. در آخر از محلول فیلتر شده، طلا را استخراج میکنند.
اسید نیتریک
اسید نیتریک یا جوهر شوره با فرمول HNO3 نوعی اسید معدنی بسیار قوی است. اسید نیتریک خالص بی رنگ است اما نمونه های قدیمی تر به دلیل تجزیه به اکسیدهای ازت و آب، زرد رنگ هستند. اسید نیتریک در آب محلول است و همچنین یک ماده اکسید کننده قوی است که بسیار خورنده و سمی باشد. این ماده با فلزات، اکسیدها و هیدروکسیدها واکنش نشان می دهد و نمک های نیترات را تشکیل می دهد.
اسید هیدروکلریک (جوهر نمک)
اسید هیدروکلریک (HCl) یک محلول شفاف، بیرنگ و بسیار تند بو از هیدروژن کلرید در آب است. یک اسید معدنی بسیار خوردنده و یک اسید قوی با استفادههای صنعتی زیادی است. هیدروکلریک اسید به طور طبیعی در اسید معده یافت میشود. پیاچ (pH) این اسید بین ۰ تا ۱ میباشد. هیدروکلریک اسید از قدیم به نامهای اسیدم سالیس، موریاتیک اسید و ارواح نمک معروف بوده و از ویتریول (سولفوریک اسید) و نمک طعام به دست آمد.
سدیم متا بی سولفیت
سدیم متا بی سولفیت که به نام سدیم پیروسولفیت نیز شهرت دارد، غالباً به صورت پودرهای سفید رنگ کریستالی است. پودری سفید رنگ و کریستالی است که بویی همانند گوگرد دارد. این ماده غیر آلی دارای فرمول شیمیایی آن Na2O5S2 می باشد و با کارکردهای آنتی اکسیدان، نگهدارنده و ضد عفونی کننده، در صنایع گوناگونی کاربرد دارد.
اوره
اوره با نام کاربامید نیز خوانده میشود. اوره خالص جامد بی رنگ و بسیار محلول در آب و غیر سمی است. این ترکیب شیمیایی به صورت محلول در آب بوده و در اسید و قلیا نامحلول است.
سولفات آهن
سولفات آهن با نام زاج سبز نیز شناخته می شود. ماده شیمیایی به رنگ سبز است و کاربردهای فراوانی دارد.
بوراکس
بوراکس نام دیگر سدیم تترا بورات است. از ترکیبات عنصر بور می باشد. بوراکس در صنایع گوناگونی کاربرد دارد و از آن در تمیز کننده ها، قارچ کش ها، حشره کش، علف کش، ضد عفونی کننده ها و… استفاده می گردد. در دو نوع دکا و پنتا در بازار عرضه می گردد. تفاوت نوع دکا و پنتا در مقدار آب موجود در ساختار این ترکیبات است. بوراکس دکا با دارا بودن 10 مولکول آب پرکاربرد ترین نوع این ماده است. نوع خشک بدون آب است و نوع پنتا در ساختار خود دارای 5 مولکول آب می باشد.
کلرید قلع
کلرید قلع ترکیبی سفید رنگ به صورت بلورهای جامد می باشد. کلرید قلع در اسیدها به عنوان عاملی اکسید کننده عمل می کند و در موادی مانند آب، اتانول، استون حلال های این ماده هستند.
کلرید مس
کلرید مس در آب محلول است. این نمک به عنوان شناخته شده ترین نمک مس در واکنش های شیمیایی به کار برده می شود.

شیشه آلات مورد نیاز برای استخراج طلا از بردهای الکترونیکی
مزور یا استوانه مدرج
بوته چینی یا کروزه آزمایشگاهی